Dávkovanie: 10g na 50l muštu
V prípade hnilého hrozna,nízkej kvasnej teploty,obnovenia kvasenia použiť 1,5 -2 násobné množstvo vínnych kvasiniek.
Vlastnosti:kvasná teplota 12 – 34 stupňov Celzia, účinnosť do 13,5 obj.% alkoholu
Aktívne sušené vínne kvasinky – na kvasenie muštu a rmutu
Druh kvasiniek: Saccharomyces cerevisiae
Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min.a potom vlejeme do muštu.
1,05 € s DPH/ks
457 na sklade
Dávkovanie: 10g na 50l muštu
V prípade hnilého hrozna,nízkej kvasnej teploty,obnovenia kvasenia použiť 1,5 -2 násobné množstvo vínnych kvasiniek.
Vlastnosti:kvasná teplota 12 – 34 stupňov Celzia, účinnosť do 13,5 obj.% alkoholu
Hmotnosť | 0,01 kg |
---|---|
Čiarový kód | 5997948146622 |
Výrobca | NATURA Kolíňany, s.r.o. |
Merná jednotka | ks |